Välkommen till en värld av häftigare cyklar

 

Affärsidé

Vår affärsidé är att sälja kvalitetscyklar från ett välkänt varumärke för all typ av cykling och till hela familjens behov. Men också att tillhandahålla tillbehör och utrustning som gör cyklingen ännu roligare och betydligt säkrare.

 

Oavsett om du vill pendla bekvämt till jobbet, motionscykla, köra Off-Road eller åka på långfärder har vi de rätta modellerna och tillbehören för just det du planerar att göra.

 

Om oss

Företaget KMX Karts startades för över 15 år sedan och har genom åren spridit sig till alla världens kontinenter med hjälp av ett stort antal återförsäljare som arbetar för att fler och fler ska få kännedom om denna nya roligare alternativa cykeln. Det finns återförsäljare i Frankrike, Amerika, Japan, Malaysia, Portugal, Polen, Italien, Tyskland, Spanien, Kina och Filipinerna, bara för att nämna några. KMX har störst fäste i Storbritannien där också KMXen föddes år 2000 av den brittiskaingenjören Barry Smith.

 

Sedan januari 2012 har vi funnits i Sverige. Vi hoppas att du kommer att hitta samma glädje i KMX som vi och flera tusen andra människor världen över gjort.
För vi följer vårt motto:

 

”Cykling är inte bara en hobby, det är en livsstil.”