Våra olika modeller

 

KMX Sport

KMX Sport är våra instegsmodeller, de erbjuder enkelhet och rolig liggcykling till ett lågt pris. De fungerar perfekt för jobbpendlig och motionscykling samtidigt som de både går att köra on- och offroad. Med en KMX:s stabilitet förlängs cyklelsäsongen då du inte längre behöver oroa dig för att halka på halt vägunderlag. Det blir mycket och rolig cykling för pengarna helt enkelt!

KMX Performance

KMX Performance är våra prestandamodeller. Med kvalitetskända Shimanokomponenter och Bengal skivbromsar får man den ultimata körglädjen. KMX Cobra är vår mest offroadanpassade modell. Med en markfrigång på 13,5cm och breda, mönstrade däck och skivbromsar på alla tre hjul finns det inte längre någon väg som inte går att ta sig fram på. KMX Viper och KMX Venom är våra landsvägsracers som passar utmärkt till tävlingscykling och motionscykling. Med lite tillbehör blir de även de ultimata cyklarna för långcykling. Packa tältet och åk på en bekväm cykelsemester!

KMX E-Trike

Nu är de äntligen här!
Våra eldrivna modeller har varsina 250-watts motorer med en räckvidd på hela 80 km vid ideala förhållanden, på en enda laddning. Dessutom låter de väldigt lite och motorn synns knappt då de sitter under ryggstödet på ramen. Åk snabbt, bekvämt och med ett gott samvete för naturen!

KMX Kidz

KMX Kidz är våra modeller anpassade för de yngre cyklisterna från 5 år upp till 14 år. Vi har jobbat stenhårt för att hålla nere priserna på våra barnmodeller för att vi tycker att alla barn ska få samma möjlighet att uppleva roligare och mer spännande cykling. Förutom att en KMX är mycket häftigare än en vanlig cykel så är de också otroligt kärsäkra tack vare den höga stabiliteten- det är i princip omöjligt att trilla.